Battlefield 3 miért fagy le? Fagyás előtt tökéletesen viszi!
játszok vele 1-2 percet és lefagy az egész gép. mielőtt lefagy, tökéletesen viszia gép.
nem a video kártyával lehet a baj? hangot is néha szokott ismételni. Viedo kártyám: ATI Raedon HD5670 -es grafikus kártya.
töltsd le a geme boostert nekem is volt olyan hogy lefagyott pár játék,szagatott de a geme boostert letöltötem és minden tökéletesen fut.Ha meg igy sem jó akk lehet hogy a wincesterel van a gond töltsd le a HD sentinel,töltsd le a 3D mark -ot az kideriti általában hogy van e baj a videi kártával,menyit bir.Ha meg igy sem jó akk pasz
letöltési linkek
Game Booster: [link]
HD sentinel: [link]
3D Mark: [link]
1.A game bosster az mit csinál?
2.Nekem is ilyen videokártyám van és semmi gond, mediumon fut nekem lagg nélkül.
hello!
nekem is ez a problémám úgy az első és a második pályán és nem lehet játszani a multy szinte azonnal lefagy ha válasz érkezne írjatok pls. a zolikarma@citromail.hu-ra előre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!