Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Én a Star wars kinght of the...

Én a Star wars kinght of the old republic 1-el játszok (ha így érthetőbb a kotor 1-el). Már a Dantoinra kellene leszállnom de kidob a játék. De miért? Már új verzió új pach új crack is van, de semmi. Van egy ötletem ami majd katt után ltható

Figyelt kérdés
Na az ötletem az lenne, hogy ha valakinek meg van vagy nincs meg és segítene akkor felvennénk egymással a kapcsolatot. Feltelepítené a játékot átküldeném a mentésemet és amikor leszállt a Dantoinra akkor egy uj mentést készítene és azt vissza küldené nekem. Remélem vagy valaki meg mondaná, hogy mit csináljak vagy segítene az ö9tletem megvalósításában. Aki segítene az ötletemben kérjem vagy ide írjon e-mail címet vagy írjon levélben egy nevet és egyebet... hogy facebbokon vagy valamilyen chat-re alkalmas oldalon folytathatnánk
2012. febr. 17. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is baszakodott, nem lehetett menteni, meg lefagyott, mikor megtámadták a hajót. Bátyám szerint ,,túl jó a gép hozzá". De én ehhez nem értek, de együtt érzek veled. :/
2012. febr. 17. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:) de Taris-t elvégeztem. de csak olyan mentés kellene a mentésemből amikor már Dantoinon vannak
2012. febr. 17. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Van 1 jobb ötletem. szimplán átküldöm az egyik Dantooine-os mentésem, ok? ehhez viszont kéne az e-mail címed. küldj nekem 1 üzit h ki vagy (emlékeztetőül) ide: puskasarcsi@gmail.com és akk átküldöm :)
2012. júl. 28. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy keress rávgugliban, van fenn 1 csomó féle mentés
2012. szept. 20. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!