Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX Live előfizetés,2 havonta...

XBOX Live előfizetés,2 havonta vonnak?!

Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, nem e tudja valaki, hol lehet reklamálni xbox live előfieztéssel kapcsolatosan ha probléma merül fel? 3 hónapos előfizetéseket vásárolunk, december 15én vettünk egyet, ma megint vontak egy 3 hónapost, ami ÁPRILIS közepéig érvényes. Ez hogy lehet? Akárhogy is számolom, ezek szerint 2 hónapos volt az előző is , és ez is annyi lesz amit ma vontak le, holott mindehol 3 hónaposnak írják, nem lehet eltéveszteni. Másnak is volt ilyen problémája? Hol lehet kapcsolatot felvenni, konkrétan beszélni valakivel? Köszi!
2012. febr. 17. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. febr. 17. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, ilyet még nem hallottam. Két hónapos nincs is tudtommal. Egyébként felhívod a microsoft infovonalat, és segíteni fognak, elég normálisak. A továbbiakban viszont te is jobban járnál ezzel a megoldással, én már évek óta ezt használom: livekodok.com
2012. febr. 17. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok, mindkét válaszolónak nagyon köszönöm a hozzászólást! Hétfőn felhívom őket. Hát igen, ezaz hogy nincs is 2 hónapos, csak 1 havi vagy 3 vagy pedig 1 éves. Megnéztem az e-bankomban, tuti hogy december közepén vásároltuk a legutóbbit, és ma vontak egy ötezrest megint, amivel április közepéig van hozzáférésünk. Ha nem felejtem el, megirom majd ide a fejleményeket. Jó éjt, köszi még1x!
2012. febr. 17. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, de tényleg, 5000 egy 3 havi? Konzolstudióban 8000, livekodok.com-on 9000 az éves kód...
2012. febr. 17. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!