Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lord Of The Rings The Battle...

Hoodoo kérdése:

Lord Of The Rings The Battle For The Middle Earth II. mi lehet a baj? Mi hianyzik?

Figyelt kérdés
szoval az lenne Iso Fajl volt es nem a sajat gepemen volt pendriveval hoztam at az enyemre es ISo fajl-t 4 GB-n felul nem lehet pendderivera tenni szoval deamon meg nyitottam es a mappakat ami benne volt minden rahuztam a penddrivera haza vittem es az "Euinstall"-al fel telepitedtem a jatekot miutan fent volt kirakott egy ikont az asztalra meg meg volt minden Crack nelkul sem volt jo az ikon De Crackeles utan sem akar milyen Cracket hasznaltam azt irja valami Lotr.exe nem talalhato szoval amivel el kellene inditani nincs a mappak kozott akkor h van ez? ilyenkor mit csinaljak?
2012. febr. 17. 08:41
 1/2 Pista19 válasza:

Szerintem nem jó ötlet rá huzni az iso fájlról az installt.

úgy kellet volna,hogy 7zip el szét darabolod és darabonként rá másolni a pendrive ra majd 1 winrar al egyesíteni..

2012. febr. 18. 19:08
 2/2 A kérdező kommentje:
ugyan ugy akartam szet is bontodtam 7 darabra utana meg haverom azt mondta ugy nem jo csak huzzuk bele :S ahh de elszurtam :S koszi
2012. febr. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!