Tudtok olyan MMORPG játékokat ahol valami iszonyatosan gyorsan lehet fejlödni?
De ténleg olyanra gondolok ahol egyáltalán nem lassul le stb
! remélem van ijen xD
Hát a Forsaken World-ben elég gyorsan lehet fejlődni.Mikor először játszottam vele,1 óra alatt fel húztam egy karit lvl25-re ,aztán töröltem a gémet XD
Nem rossz MMO,egész játszható,látványos is,de valahogy nem tudott lekötni.Talán pont azért mert semmi kihívás nincs benne,végtelenül egyszerű.
A legtöbb játékhoz van privát szerver, google szívesen segít, ott is high rate-t keress.
De az a baj azokkal, hogy az ostobák is baromi erősek tudnak lenni, és az alapvetően kényelmetlen egy MMORPG esetén... Szerintem.
privát szerverek :D pl: Metin2 mester stb, csak oda kell írni a játék mellé például (maradjunk a metin 2-nél) metin2 privát szerver (esetleg odalehet írni, hogy magyar)
és máris kidob egy egész rakást :)
(ne higgyétek, hogy játszok rajta az már régen volt mert meguntam, mostnaban inkább normál PC-s gamekat ajánlom főleg azért mert némelyik MMORGP nem eléggé biztonságos mint hackerek mint virusok ellen.....de ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!