Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudok a The Sims 3-ba...

Hogyan tudok a The Sims 3-ba egyedi tartalmakat csinálni?

Figyelt kérdés
Itt jelen esetben egy falra akasztható képre gondolok...
2012. febr. 16. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

ha jól értem teljesen új tárgyakra gondolsz...

szerintem ehhez kiegészítőt kell venni kb 4000 ft értékben. már elég sok megjelent sims3-hoz.

ingyen viszont nem lehet... kivéve ha ismered a sim3 fájlrendszerét és motorját programfejleszői szinten. akkor egy illegálisan letöltött példányt néhány óra alatt felülírhatsz, de ezt gondolom nem kell ecsetelnem, mert ha programozó vagy tudod mire gondolok, ha meg nem, akkor fölösleges írnom.

lényeg, hogy nem úgy megy, hogy kettőt kattintasz a beállítások menüpontban és szabadon választott képformátumnak megfelelő fájlokat rendelsz 3D-s tárgyakhoz.

2012. febr. 17. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát. A The Sims3 és a kiegészítők megvannak nekem. Szép sorrendben megkaptam ill megvettem őket. Annyi lenne a dolog, hogy letöltöttem egy tsr workshop-ot vagy valami ilyesmit amivel elviekben lehet. A már meglévő tartalmat "átformálni". csak nem tudok angolul és reménykedtem, hogy könnyebb út is van. (: De próbálkozom ezzel a programmal. :\\\\ hátha egyszer majd sikerül...
2012. febr. 17. 22:19
 3/5 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok. na meg arrra is, hogy amit letöltöttem simeket, tárgyakat azokkal mit kell csinálni? rákattintok és semmi, csak a kezdőoldal jön be...
2012. febr. 17. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

az első válaszoló vagyok.

nem hallottam erről a programról, a játékkal sem játszok. nem tudom, hogy ez segít-e a használatban:

- Indítsd el a programot.

- Kép importálásához kattints az RGB Mask Image alatti képre.

- Pipáld ki a Red, Green, Blue, és ha engedi az Alpha-t.

- Utobbiak színeit változtathatod.

- Kattints, az export gombra a befejezéshez. - Indítsd el a programot.

- Kép importálásához kattints az RGB Mask Image alatti képre.

- Pipáld ki a Red, Green, Blue, és ha engedi az Alpha-t.

- Utobbiak színeit változtathatod.

- Kattints, az export gombra a befejezéshez.

(egy sims-szel foglalkozó oldalon találtam)

2012. febr. 19. 12:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen!!!! *-*
2012. febr. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!