Mit kell tudni a Homefront multiplayer-ről?
Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az osztálytársam beszélt erről a Homefront játékról. Interneten megnéztem nem rossz kis játék és szeretnék rajta multizni. Ezt hogyan lehetne megvalósítani? Milyen Patch kell hozzá? Kell-e xfire + internetről szerver mint pl: Cod4-hez? vagy fellehet kapcsolódni valahonnan a szerverre anélkül, hogy letölteném? Válaszokat előre is köszönöm!2012. febr. 16. 09:09
1/2 anonim válasza:
soha nem játszottam vele, most néztem utána. azt látom, hogy alacsony minőségű a grafikai megvalósítása, nagyon megköti a játékos kezét, alacsony az MI, de a multija egész játszható.
egy fórumon azt látom, hogy ha ingyen letöltöd, NEM tudsz multizni, nincsen hozzá semmi crack, semmi játszahtó tört szerver. ebből követezik, hogy irány a bolt.
ha venni akarsz:
láttam 4200-ért egy online boltban, de ahhoz nincs multiplayer támogatás.
tovább kerestem, talátam 9490-ért, annak van multi támogatása, azzal tudsz multizni... ha megér neked annyit...
2/2 anonim válasza:
bocs, a link rossz, ezt nézd meg:
innen megrendelheted és az ajtódig hozza a futár a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!