Killing Floor Bundle pack kérdés?
Ha Steam-ről van szó,nem tudom biztosan olvastam furcsaságokat.
Például megnéztem fórumon másoknak mi a tapasztalata erről és arról panaszkodnak többen is hogyha egy játékból 2 példányt vesznek Steam-en hasonló okok miatt mint te,akkor a régebbi példányt,licensz kulcsot a steam bannolni fogja.Nem telepítheted csak azt amit újonnan vettél.
Szóval amit régebben vettél elveszíted,nem fogod tudni elindítani sem telepíteni a későbbiekben.Az új példányt kell majd használnod.
Legalábbis ezt írták többen is a fórumokon,de nem tudom biztosan hogy a steam még mindég ilyen g*ci-e.
Ha úgy döntesz megveszed akkor majd írd már meg ide hogy mi lesz a régi példányoddal,mert engem is érdekelne :)
Azért ez gáz mert ha valamiből 1+1-et veszel az 2.De látszólag a steam csak egyet enged használni,az újabbat.
De ha így is lesz,szerintem nem kell újra telepítened.Csak rámész az újabb példányon hogy telepítés,az elméletileg ugyan oda akarja majd telepíteni mint ahova már telepítve van és ebböl adódóan csak "végig fog szaladni rajta" hogy letöltötte (mivel már le van töltve),telepíti az új licensz kulcsot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!