Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akad a fifa 12?

Miért akad a fifa 12?

Figyelt kérdés
Eddig simán ment a játék most újra akartam játszani belépek és meccsen el kezd szaggatni nem folyamatosan hanem 20-30mp ilyen 5-6 mp beszaggat és a pes 12 ugyanez de eddig hibátlanul ment mind a 2 ő talán a pesnél kevesebbszer de ott is beszokott... De viszont direkt megnéztem a Dead space 2 illetve a BF3 akadás nélkül meggy. Probáltam frissiteni a drivert 2x vizsgáltam át az egész gépet de nem talált virust se
2012. febr. 15. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Vedd lejjebb a grafikát , BF3 Uh-nfut ?

Esetleg probálj kevesebb programot futattni.

2012. febr. 15. 02:11
 2/3 A kérdező kommentje:
nem csak hardon de eddig mind2 futtott maxon illetve a gta iv is maxon fut szóval nem azért nem meggy mert lassú a gépem de nem tudom mi az oka :D kb fél éve játszok max grafon is eddig 1x se akadt be 2-3 napja kezdte el
2012. febr. 15. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
semmi más program nem fut csak ami eddig ezért nem értem mi a baj
2012. febr. 15. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!