Silent hill: homecoming?
Üdv!
Rohadtul ideges vagyok! Csak azért nem káromkodok itt, hogy ne jelentsetek... De különben most olyan érzés kerülget, hogy legszívesebben szétkáromkodnám itt magam és szétverném a billentyűzetet meg a gépet.
Na, ez a kérdés csak annak szól, aki lejátszotta a silent hill 5: homecomingot.
Az 1. bossnál, a Hotelban annál a rohadt nagy ****-nál mit csináljak, hogy megdögöljön már végre? 2 hete mind játszom, de nem tudom megölni!
A 4 lelógó akármicsodát szét ütöttem, le is esett a szörny a levegőből, de utána folyton megöl. Néztem youtubon nem is tudom már hány videót, de hiába. Nem megy :( Nyomom a kitérést ezerrel, meg tudom, hogy a kezét kell megütni, hogy lehessen a nyakát ütni, de amint ledől hasra 2 mp után fel is kel, nincs időm ütni a nyakát. Bezzeg a videókban egy csomó ideig a földön marad. Nem igaz... Lehet, hogy rossz fegyvert használok??? (baltát használok)...
Ti hogy öltétek meg, miután leesett a levegőből?
Ömm nem szoktam csalni a játékoknál.
Nem csalok, amikor először viszek végig egy játékot úgy csinálom, hogy élvezhető legyen, tehát csalás nélkül.
Másodszorra szoktam szórakozni csalásokkal.
Trainer alatt mit értesz?
Már nem is kell, csak a billentyű érzékenység volt nagyon lehúzva és azért reagált rosszul a kitérés gombra.
De megoldottam, felvittem és most pontosan reagált. Sikerült kikerülni az ütéseit :) Megöltem végre.
Most már a csatornában vagyok Ellevel az első csatornás mentőpontnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!