Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretnék psp t venni, mi a...

Szeretnék psp t venni, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 12. 21:09
 1/5 A kérdező kommentje:
2012. febr. 12. 22:21
 2/5 Queasy ***** válasza:

Egy ismerősömnek volt, de pár hónap múlva el is adta.

Szerintem ezen a kézi konzolon igazándiból csak a (japán) szerepjátékokkal és az emulátorokkal lehet igazán jól játszani, a többi (akció, fps, stb) bénácska/rondácska és a 2 joystick hiánya miatt némelyiket egész körülményes irányítani. 30 ezret meg kifejezetten soknak érzem, de legalább kapsz hozzá memóriakártyát, ami valamennyire balanszírozza az árat. Ha nincs lehetőséged PS Vita készülékre spórolni, akkor bevállalható.

2012. febr. 12. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

hát használtam ezek olyan átlagárak, olcsóbban nemigen találsz, ennyiért viszont bizományi, használtcuccos boltokban is kapsz, de ott ki is próbálhatod, megnézheted. Szerintem az a tutibb.

Ha nem akarsz japán - gyakran még csak angolra se fordított játékokat nyomni, nem túl jó, mert a maradékra hamar ráun az ember. Ja és mindenképp flasheltet vegyél, bár gondolom ha nem újat veszel, akkor a játékokat se akarod eredetiben. XD

2012. febr. 12. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem ezt a fajtát(1001 fat) már nem érdemes venni.

minimum 2000-eset, vagy várd meg a psvitát.

azért mondom a psvitát, mert ha fps el akarsz játszani pspt ne vegyél mer nagyon nehezen lehet irányitani.

2012. febr. 15. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
csak meg kell szokni, úgy mint a tauch padot vagy az érintőképernyőt telefont
2012. febr. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!