Miért fagy a ki a Gun az egyik küldinél mindig?
Figyelt kérdés
megcsináltam a küldetést és ugye bejött hogy mission completed rányomok hogy continue és kiadj ahibaüzenetet hogy a gun.exe hibát ....
segítsetek
2012. febr. 12. 20:10
1/1 anonim válasza:
Próbálj ki egy másik feltörést (igencsak feltételezem hogy a játék nem eredeti) én tudok is küldeni hozzá egy Crack-et amivel én játszottam végig, és az én ISO-m mérete pontosan 2 897 537 024 bytes. Magyarán mondva ha ezt a verziót használod akkor elvileg akadálymentesen kéne hogy tudj játszani, de ha mondjuk kicsomagolós előre feltelepített verziót használsz azzal is lehet gond. Ha netán eredeti lenne, akkor is töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!