Mi a kínja a Team Fortress 2-nek? (Steam-es)
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Steam-ről. Játszanék -még csak a kiképzésen- elindul a betöltés. Tölti a világot, inicializálja is aztán kiírja, hogy: CD kulcs azonosítás érvénytelen az internetes szerverekhez. Ha elvileg ingyenes akkor mi a bánatért kell neki CD kulcs?
Ui.: a kezdődjön a játék menüpontnál ezt írja ki: Hiba történt a steam szerverekkel való kommunikáció során. Győződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve és próbáld meg később - és be vagyok jelentkezve. És egy szervert sem hoz be még csak frissíteni sem lehet.
Légyszi segítsetek!
2012. febr. 12. 16:45
1/5 anonim válasza:
Neted lasu és nemtölti be rendesen a steamet , ami amugyis 1 szar.
2/5 A kérdező kommentje:
5 megás netem van az nem lassú
2012. febr. 12. 17:06
4/5 A kérdező kommentje:
Az miért lenne lassú? Köszi de már jó, amúgy meg kabbe! :D
2012. febr. 12. 19:09
5/5 Láng Krisztián válasza:
Én tegnap töltöttem le a team fortress 2 t es nagyon lassu nagyon sokáig tart mire belép egy szerverre és hát amikor meg belép annyira akad hogy alig látom ha valaki megmozdul léccives segitsetek előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!