Hogy kell a Sims2-őt Daemon Toolsban Virtual CD-re állítani?
Letöltöttem a Sims 2-őt, de kiírja, hogy "Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application."
Elindítottam a Daemon Toolsot, ott van hogy Virtual CD/DVD-ROM, rámentem, kiválasztottam a Sims 2. exe-ét , de még így sem indul el. Valaki tudna segíteni?
Rosszul csinálod. A letöltött lemez másolt, azt hiába rakod be, sosem lesz az eredeti lemez. Az nem létezik, nincs a tulajdonodban, emiatt kell crackelni a letöltött játékokat.
crack: A telepítőlemezen lévő crack nevű vagy releaser nevével jelzett mappában lévő állományt vagy állományokat át kell másolni a telepítési mappába. A legtöbbször a gyökerébe, de ha egy almappába is kell, onnan tudod hogy jó helyen van, hogy az azonos név és kiterjesztés miatt a rendszer rákérdez a felülírásra, és ott igen-t kell nyomni, engedélyezni.
Majd ha ez kész, a telepítési mappából indítod a játékot, nem a telepítőlemezről, ott csak a single crackfájl van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!