Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem bírok lőni RDR-be 360 on,...

Nem bírok lőni RDR-be 360 on, segítség?

Figyelt kérdés
nem rég vettem konzolt eddig 8 évig pc n játszottam (cs , cod , gta stb..) kifejezetten az rdr miatt vettem konzolt mert nagyon nagyon tetszett igen is nagyon jó a játék maga de olyan nehéz nekem az irányítás...fél óra mire becélzom az embert meg minden , pc n meg már csak ugy odarántottam :D sokat játszottam már de egyáltalán nem szokom van bekapcsolva ilyen lövés segítő vagy mi a franc de az se sokat ér...

2012. febr. 11. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
pc-n sem egyből tudtál jol játszani nem? majd belejösz
2012. febr. 11. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyakorolj.

Amúgy be lehet állítani nagyon könnyűre is a célzást a menüben, úgy kb semmit nem kell csinálnod és pontosan céloz...

2012. febr. 11. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
És akkor ez még nem is fps. Nekem hetekbe telt, mire elfogadhatóan tudtam irányítani pc után. Most meg már az egér+billentyű kombóval vagyok bajban :D
2012. febr. 11. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

én karácsonyra kaptam crysis2 vel meg forzaval crysison 3-4 hét alatt megtanulsz lőni főleg hogy most crysis-ról átmentem black ops-ra hát elég könnyű volt bo ba a célzás

cask annyit mondok:GYAKOROLJ!

2012. febr. 12. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!