Hogy lehet a Forsaken World-ben utazni?
Ma játszottam a játékkal először.Egy Elf-et csináltam,majd amikor egy sas szerűséggel elutaztam Storm Wyvern-be hogy csatlakozzak a légió-hoz,a boss fájtban meghaltam.Ezután a kezdő területre,azon belül is Cragga Cavern-be jöttem vissza.És most már hiába megyek oda ehhez a sas szerű lényhez,nem visz el csak azt írja ki hogy most már a légióhoz tartozok.A Quest-nél pedig hiába kattintok rá hogy induljon a karakterem Storm Wyvern-be,azt írja ki hogy nem található útvonal oda.
Már körbe jártam az egész területet de semmi.
Próbáltam moderátoroktól is segítséget kérni,de nem reagáltak.
Google-ben is próbáltam rá keresni de semmi,a legtöbb embernek olyan gondja van hogy ez a boss fight ismétlődik,soha nincs vége vagy a boss fight után egyszerűen nem tudnak mozdulni.De sehol nem találtam ezzel kapcsolatos problémát és rá választ.
Valaki aki játszik ezzel a játékkal,tudna segíteni hogy mit tudok itt csinálni?
Vagy a játék fejlesztői nem számoltak azzal hogy valaki már a legelső boss fight-ban elpatkol :P
Ja és próbáltam vissza mondani a küldetést hátha újra tudom kezdeni,de egyszerűen nem tudom vissza mondani.
Rá megyek hogy vissza mondás,megkérdezi hogy biztos hogy leakarom-e mondani a küldetés,rá nyomok hogy igen.És semmi nem történik.
Valaki aki tud segítsen.
Előre is köszönöm.
Végül rájöttem,egy szakadékba kellett leugrani és ott van Storm Wyvern,csak ezt a térképen nem jelölték és lényegében ezért írta hogy nincs útvonal oda,mert nincs is csak "légvonalban" ha úgy vesszük XD.
Eddig elég nyomi MMO-nak tűnik,a térképek nem valami részletesek,fontos helyek,személyek nincsenek jelölve rajta.A Quest-ek is elég gázok eddig történetet pedig mint főszálat amin haladni lehetne előre nem találok.Ahogy megérkeztem Free Habor-ba,kaptam egy pet-et meg egy erősebb fegyvert aztán menjek amerre látok.Kérdezősködjek a városban kinek miben lehet segíteni.
A Questek ugyan 2 részre vannak osztva fontos és általános questek,de a fontos questek 80%-a nem is quest csak infórmáció de sokszor olyasmiről írnak amit nem értek most hogy kapcsolódik ide meg mit kezdjek vele,az általános questek meg nagyon nyomik.Vagyek húst a hentesnek,bukkanjak a nyomára eltűnt embereknek.
Meg ezeknél is néha olyan infókat osztanak meg,olyasmire kell rákérdezni (mivel más választás nincs) hogy azt kérdezem magamban "mi közöm nekem ehhez".Például az eltünt lány apja hol harcolt,hol esett el a csatában.Hát most hogy jön ez ide....
Nem hiszem hogy sokáig fogok játszani vele.A játék világa az nagyon tetszik de a játékmenet már nem annyira
Köszönöm a választ,azért ment a pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!