Miért történhet ez a God of War-ban?

Nézd meg a lemezt. Sérült? Vannak rajta nagyobb karcolások?
Eredeti a játék, vagy letöltött? Letöltöttnél előfordulnak ilyenek, vedd meg, vagy tölts le másikat.

Szerintem a karcolás miatt van akkor. Nekem egy Black nevezetű játékommal volt ilyesmi PS2-n. A Loading feliratnál tízből kilencszer leakadt.Addig kellett ki-be rakosgatni a CD-t, amíg be nem olvasta. De az is működött, csak néha. :D (Mellesleg az tele volt karcolásokkal)
Én a helyedben ezeket próbálnám meg:
-Az ott elérhető mentésre rányomnék, és úgy hagynám pár percig a gépet, hadd dolgozzon. A Blacknél is volt, hogy 10 perc kínlódás után jött be csak a főmenü.
-Felmennék a létrán, és ismételgetném amíg fel nem rak a hajóra. Ha szerencséd van, akkor az egyik próbálkozásnál csak betölti a fenti részt. Nem sok esélye van, de pár próbálkozást azért megér.
-Újrakezdeném a játékot. Lehet csak egy szimpla bug, amit a restart megold. Az a hajós rész még úgy is az elején van nagyon.
Végső esetben akkor el kell vinni a CD-t karctalanítani.
Amúgy a gép milyen hangot ad ki, mikor rámész a mentésre, vagy a létrán felmenés után tölt? Mert ha hallasz ilyen nyöszörgő hangot, akkor a karcolás miatt van az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!