H-alljátok? . Nem megy a Gta San Andreas - son a modok . Befagy tőle . Mijen fajlók kellenek hozzá darabonként? . H-a v-alamelyik ok-os megv-álaszolná annak nagyon örülnék . K-érlek írj-átok l-e . :D:D . :D:D .
B@sszus! xD
Mondd már el hogy kell 3d-t szerkeszteni mert én nem tudok. Bárcsak én is meg tudnám szegni a fizika törvényeit. Asse' tod mi az a 3D. És mi a több száz gigás? Menten meghalok (a röhögéstől). xD
Balf*szozni azt tudol de annyi eszed nincsen h a videók nem is egy account-ból vannak és még nem is magyarok. x,D
Amikor segítettem egy köszit nem tudtál kinyögni de azé' szidkozódsz ezerrel. Am meg ezeket a vidiket csak lekerested. Pont 1 kockát akarsz átb*szni.
A videóknál, már az hibázik, hogy csak Neki csináltad. Azaz most készült, nem 2009 ben ami a feltöltésének az ideje.
Ha tényleg a te videóid, akkor az megmagyarázza, hogy miért ilyen borzalmas a helyesírásod, és a fogalmazásod.Ugyanis a feltöltők egyike, szerintem angol, a másik ha jól láttam török.
Most akkor döntsd el melyik vagy a 2 felhasználó körül.
Másik. Ha tudsz is ilyen kék meg piros réteget tenni egy videóra, az még nem 3D szerkesztés, egy ilyen elkészítéséhez nem kell borzalmas nagy tudás.
Talán annyi azért szükséges, ami egy játék feltelepítéséhez, crack-eléséhez, és a segítő válaszokból, a megfelelő megoldás, kiszűréséhez.
Ez nem egy olyan oldal, ahol szerintem megengedett lenne a káromkodás. Persze sok az Off hozzászólási minden kérdésben, de nem trágár hangnemben.
Fogalmazásaidból ítélve, nem lehetsz több 15 évesnél, de még lehet ezzel is sokat mondtam, ezért megválogatnám a szavaimat, azzal szemben aki segíteni próbál neked, nem tudhatod, hogy nem-e egy 40 éves embert szidsz, azért mert jogoson kioktat, a butaságod miatt.
Örülnöd kellene inkább, hogy ilyen kérdés feltevése, után valaki válaszol rá, értelmesen és nem csak kritizál.
Leírom sokadjára, már nem tudom hányadik GTA-val kapcsolatos kérdésed ez.
Töröld le a játékot, telepítsd fel újra, úgy hogy nem raksz bele semmilyen baromságot.
Elindítod, ha megy tökéletesen, nem szaggat, akkor elgondolkozhatsz, hogy miket akarsz belerakni. Nem ész nélkül!
Beraksz pár járművet, mondjuk IMG TOOl segítségével. Ha betetted, felülírtad az eredeti fájlokat,és működik akkor jó. Ha nem, akkor nem az a megoldás, hogy kitörlöd, mert azzal csak elrontod, és kezdheted újra feltelepíteni.
Hanem keresel egy másik járművet ami ugyan azt a kocsit írja fölül.
Modok esetén, használj cleo modokat, azért mert azokat ki tudod szedni ha nem megy.
Legjobb lenne ha minden felülírandó fájlról, csinálnál biztonsági másolatot.
Elképzelhető, hogy nem bírja a géped a modokat.
Egyébként is szerintem fölösleges, játékélményen szerintem nagyon nem javít, neten meg tök fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!