Milyen típusúak azok a játékok amelyeknél tárgyakat kell megtalálni egy adott helységben egy lista alapján?
Találtam egy játékot adventures of robinson crusoe,,letöltöttem játszottam vele egy ideig de magától kilépett mert csak a demos változatát lehetett leötleni szemétség :((((
Nagyon tetszenek ezek a játékok ,hol találhatnék ehhez hasonlót.Hogy keressem? sajnos sok olyan van aminek csak a a demojával lehet játszani utána meg kell venni a játékot,...
Hidden object games
én is szeretem őket
üdv: kispetya
Szia!
A reflexive.com-on van sok.Viszont angol, de egyszerű tárgyak, alap angollal nem nehéz.(én torrentekről szoktam magyart tölteni és ott találtam kiütő kódot is a reflexive-s játékokhoz)
bigfish.com
reflexive.com
de több ilyen oldal is van, viszont mindenhol csak demok vannak, ha az egész játék kell akkor torrenten keress rá.
torrent oldalakon pont hogy teljes játékokat tudsz letölteni, én már nagyon sokat letöltöttem
üdv kispetya
szia
akkor írd már le a torrentoldal nevét és hogy melyik játékot szedted le létszíves fontos lenne!!!!
Itt van egy rakat játék a felsorolásban:
Ezek közöl biztos találsz a torrenteken. Én lényegében a gigatorrents, bithumen, majomparade's oldalakat szoktam használni.
a gigatorrents-re most töltöttek fel egy hidden object pack-ot (Játék/ISO). lapozd vissza az első pár oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!