Kockák, nem működik a wow. ötletek?
Figyelt kérdés
Nah szóval az van... felpeccselem normálisan... meg minden 3.3.5-ig azt hát mikor loginolni akarok... már a gémben... utánna elkezdi tölteni le a peccset... nem értem, hogy miért van ez... help pls2012. febr. 5. 19:27
2/11 anonim válasza:
Gondolom Taurin akarsz játszani?Mert original már,pontosan nem tudom 4.3.0 valamennyinél tart.
A realmlistben átírtad a címet?Szerintem ez lesz a gond.
3/11 A kérdező kommentje:
igen tauri...
átírtam... nem értem mivan... :/
2012. febr. 5. 20:09
4/11 anonim válasza:
Nem hagytad bent a realmlist szövegnél a verzió szöveg részt véletlen? WoW.exe-vel indítod a játékot? PATCH*****
5/11 A kérdező kommentje:
hát jelenleg egy előretelepítettel próbálkozom... szal nem is én peccseltem... szal nem ronthattam el semmit... realm pedig átvan írva jól...
2012. febr. 5. 20:21
6/11 anonim válasza:
a tauri 3.3.5a patchel fut nem 4.3.0-val....
realmlistet nézd meg és csak ez legyen beírva:
set realmlist hu.logon.tauri.hu
bármi már van töröld ki, még ha csak egy szóköz is van a hu mögött, nem fog működni.
7/11 anonim válasza:
a tauri 3.3.5a patchel fut nem 4.3.0-val....
Originalhoz írtam,hogy 4.3.0 .
10/11 botond000 válasza:
De igen ha nem tudsz wowozni akk metinezz az is jobb mint hogy netán valami hasznosat csinálj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!