Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért játszik sok srác női...

Miért játszik sok srác női karakterrel mmorpg-ben?

Figyelt kérdés
Most arról van szó ahol választhat hogy férfi/nő karakter is lehetne, de ők a nőt válasszák... addig oké hogy az tetszik nekik külsőre, de ez egy szerepjáték, ő bele tudja élni magát hogy nőként futkos, és a többi? Nekem ez fura...egy szerepjátékban látni egy cuki kis clericet mondjuk, és kiderül hogy azt egy nagy darab férfi irányítja a valóságban...hát nem értem:D
2012. febr. 5. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én, mint lány játékos, aki folyamatosan csak férfi karakterként hajlandó játszani, semmi problémám nincs a bele éléssel. És több okom is van rá, veszem példának wowot: Inkább hallgatom a férfi karakter tüdőbajait harc közben, mint az idétlen sikítozást, amit a lány karakterek művelnek. Persze ez nem és nézet kérdése... Na meg a fun, ami ebben az esetben is nemtől függő- Kedvenc szorakozásom szexuális ajánlatokat tenni más férfi blood elf karaktereknek, ohh az a sok döbbenet~ felbecsülhetetlen. Aztán ott az a ritka eset, amikor belemennek... Olyankor sajnos jön a bevallás, hogy az nem fog összejönni...:D

Azthiszem kicsit letértem a témáról xD

2012. febr. 5. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Na ez sem egy normális dolog, mármint egy játékban ilyesmit csinálni...:X
2012. febr. 5. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan, hogy normális, elöbb nem ártana kicsit informálódni, mielőtt bármi megjegyzést teszel. Ha szerinted ez "nem normális", ezzel az erővel TE sem vagy normális semmilyen szempontból sem. Csak hogy úgy csináljak, ahhogy te a felfogásoddal, a te "nem normális" felfogásoddal: Nem tudod bele élni magad? Tökre nem normális. Nem tudsz más nem szerepében játszani? Totál nem normális. Meglepődsz, hogy a valóság eltér a játékban látottól? Annyira nem normális, hogy már überül nem vagy normális. Na szóval ennyit a te "normális" állításaidról.
2012. febr. 5. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és utólag: Mi az, hogy "egy játékban ilyet csinálni"? Ember, JÁTÉK. Érted? Ahhol ráadásul totál névtelen vagy. Ez az internet, azt csinálsz amit akarsz, én most itt helyben azt is mondhatom neked, hogy gyere fél orán belül találkozzunk valahol aztán keresztbe szoplak és akkor mivan? Ez csak net, az pedig csak egy akármilyen netes játék, nem egy templom, ahhol az esti misén vagy.
2012. febr. 5. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
ez milyen kérdés??? jó mind1 mondok egy példát: MERT SZERETIK NÉZNI A SEGGÉT MIKÖZBEN FUT! JUHÍÍÍ. (úgymond viccnek szántam de lepontozhatsz -_-)
2012. nov. 5. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!