Miért nem visz be a Left 4 Dead szerver?
Üdv! Na a probléma a következő.
A cég aki a játékot készítette volt olyan jó fej és olyan cuccost pakoltak a lan-ba ami ellenőrzi az IP címeket.
Ugyebár rendes LAN esetén az IP címek első 2 tizedese megegyezik pl: 5.123.213.234 5.123.543.566 ebben az esetben működne a dolog de a hamachis IP-k általában eltérnek.
A teendő hogy menjen az hogy be kell állítani egy áll IP címet. Írd le hogy hányas verziójú a hachid és akkor mondom majd tovább.
Hamachi-val nekem sem indult egyébként az áll IP beállítása után sem. Elkezdett tölteni aztán kidobott a menübe minden féle hibaüzenet nélkül.
3 napom ment rá.
Olvastam egy Garena nevű szoftverről amiről többen is állították hogy ennek segítségével tolták ki a játékot LAN COOP-ban.
És valóban működik.
[link] innen le tudod szedni és fel is tudsz regisztrálni. Ingyenes.
És ha esetleg segítség kell a kezeléséhez én szívesen segítek. nemessoma@feemail.hu itt el tudsz érni.
A legegyszerűbb ha elküldöd a garenás neved és felveszlek barát listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!