GTA: San Andreas probléma?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy játszom a játékkal, (letöltött) és kb játszom 10 percet és jól belaggol és ezt kiírja:" A GTA San Andreas hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézést kérünk" Nem tudom mi lehet a baj, aki tud rá megoldást legyen szíves segíteni!2012. febr. 4. 19:16
1/5 anonim válasza:
szerintem vedd le a grafikát... próbáld meg a legeslegkisebb grafikával és ha úgy megy, akkor próbáld meg nagyobb részletességgel, amíg a hiba nem jelentkezik újra. egy próbát megér...
2/5 Serfőző Gergő válasza:
Szerintem töltsd le újra más helyről és telepítsd fel.
3/5 A kérdező kommentje:
A legkisebb grafikán van,már reggel levettem és mégis!
Az lesz hogy leszedem valahonnan, csak hát nekem nincs torrentem és máshonnan nem nagyon tudok leszedni full game-t
2012. febr. 4. 20:09
4/5 anonim válasza:
Igen, ez a grafika miatt van... Ha minden grafika a legkisebben van, akkor legfeljebb csak annyit tehetsz, hogy kíméled a számítógépet. pl.: Ne repülj az autóval, és az egyéb grafika igényesebb manővereket kerüld
5/5 anonim válasza:
pontosan én sem tudom mi miatt lehet ez, nekem volt egy időben, de aztán később már nem szerencsére, azóta jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!