Xbox 360-ra GTA IV-n pendriven hogy, hognnan lehet módokat rakni? Legjobb lenne a link a honnan-ra.
2. válaszoló: köszönöm de ezt már megetetettem de nem jutottam sokat :/
1.válaszoló: De, lehet modolni xbox360-ra csak nehéz és kell hozzá internet hozzáférés...amihez kell venni wifi-t ami nem olcsó mulatság. Sajnos. És így már érthető, hogy miért akarom pendrive-n az egészet megoldani.
Várom a további válaszokat és köszönöm az eddigieket!
Miért kéne modoláshoz internet, miért kéne internet eléréshez wifi, miért lenne a wifi nem olcsó mulatság?
Szerintem te nagyon nagy fogalmi zavarban vagy.
Te gyökér, azt se tudod mit akarsz csinálni, aztán még te hőbörögsz? :D
Nem lehet modolni boxon, fogadd el, ha megszakadsz sem.
lehet módolni a GTA 4-et csak necces pendrive-ról csak a singleplayert tudod modolni ehez nem is kell flash!
Ha multiban akkor innen kiírod ezt az ISOT: http://www.youtube.com/watch?v=wKtTl9v5N2s lejjeb download link
Ehez kell flash és ezt így írod ki: [link]
IMGBURN-el írd ki sokkal jobb!!
Jobb lett volna hogy aki nem tudja pontosra hogy boxon lehet modolni nem írt volna hülyesíget (xbox-on lehet modolni!) A legegyszerűbbet Horizont al tudod megcsinálni.
1.Töltsd le a horizontot [link]
2.Xboxon menj be a memóriába és dugd be az xboxba az usbt
3.menj rá egy mentésre a GTA4 mappájába és vidd át USB re(Move)
4.Rakd be az USBt a számítógépbe és nyisd meg a horizont
5.oldalt ki adott egy kis lapot,menj rá a games ra utána GTA IV , és nyisd meg a fekete ikont.
6.Ott tudod be állítani mennyi pénzed életed lőszered fegyvered stb legyen.
Más modokat mint pl.: a zombie mod vagy valami multiplayer mod nehezebb megcsinálni...
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!