Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok mondani? (Minecraft)...

Tudtok mondani? (Minecraft) KATTINTS RÁ! BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés

Tudtok mondani olyan szervert ahol:

Lehetőleg Creativ-ban vagy

Segítőkész adminok

Jó társaság

Kedves playerek

Szép város

Nagy telkek

IP cím kéne!!

Köszönöm!

2012. febr. 4. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ilyen nincs, max kis közösségeknek akik ismerik egymást személyesen. Mert ha vannak nagy telkek, mindenki creativozik, akkor végén ugy is az lenne, hogy mindenki szét verne mindent. Lehet, hogy van, de azok nem tartanak sokáig.
2012. febr. 4. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem lenne muszáj cerativben lenni :DDDDDDD
2012. febr. 4. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt egy szerver amin játszottam, Dretax-é volt. De már új az ip és nem találom. Google-ba írd be sunwell és ott az elsőre katt. Ott szerverek és azon belül van cod cs meg minden szerverek. Ki keresed a minecraftot és ott kimásolod egynek az ip-jét.
2012. febr. 5. 10:01
 4/5 anonim válasza:

Nem creativ!

Az adminok ahol tudnak, segítenek, csak pár szabály betartására kell figyelned így igazán kreatívan tudsz nálunk játszani. Saját telket az Adminoktól kérhetsz így a többiek nem tudnak lopni vagy rombolni. Szeretettel várunk mindenkit a szerveren.

Ip cím: creepercraft.serveftp.com

Weboldalunk: www.eriggyinnen.info

Jelenleg a szerver 70 slottos!

2012. febr. 11. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem van hammachis szeróm csak néha haverokkal építünk valamit

-Mindenki abba van

-Mindenki admin

-Nem fognak zavarni

-Segítünk egymásnak

-Nincs

-Flat map

U.I.

Szerintem csinálj te is magadnak egy saját szerót akár tört minecraftod van akár eredeti

Tudom hogy most egy páran le fognak szólni

2012. febr. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!