GTA IV Magyarosítás telepítése update nélkül lehetséges?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet hogy a játék megvolt eredetibe de a cd elveszett és nem szeretném mégegyszer megvenni a játékot ezért most leszedtem egy torrent-es verziót és felszeretném rá tenni ezt a magyarosítást: [link] 2012. febr. 4. 11:06
2/13 anonim válasza:
update kell hozzá asszem legalább 1.4 es
addig nem engedi telepíteni
3/13 Csori96 válasza:
Frissítsd 1.6 vagy 1.7-ig ha azt akarod, hogy hibamentesen fusson, mert amúgy lehet, hogy nem fog rendesen működni.
4/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam pach-elni de ma már kb 4 szer tettem újra a játékot mert valami error volt mindig az 1.6 1.7 es pach-t pedig nem tudom feltelepíteni mert valami setup ot kér úgyhogy valaki leírná nekem lépésről lépésre az egészet pls
2012. febr. 4. 13:11
5/13 anonim válasza:
hát az 1.1-ről kezd a patchelést aazem a gta IV hez minden előző patchet föl kell tenni ha pedig crackes játék akkor kell hozzá a patch verziójához tartozó crack is
szerintem szedd le valahonnan a complate edition black box verziót nálam jobban működik mint az eredeti
6/13 A kérdező kommentje:
Linket tudsz küldeni ??
2012. febr. 4. 13:19
7/13 A kérdező kommentje:
Ja nem kell már meg is találtam és ezen menni fog a magyarosítás ?,
2012. febr. 4. 13:20
8/13 anonim válasza:
nem nagyon szabad ilyesmit linkelgetni írd be googleba hogy piratebay és annyit írj be a torrenten hogy black box
9/13 anonim válasza:
nálam mükszik és tartalmazza az Episodes From Liberty City-kieget is meg patch is benne van asszem
10/13 anonim válasza:
Igaz hogy a telepítés kb 1 óra xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!