Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a fps játék?

Melyik ez a fps játék?

Figyelt kérdés

Már eléggé öreg játék és alig emlékszem rá,de azért remélem valakinek ismerős lesz a leírás.

Először azt hittem, hogy a Max Payne az, mert nagyon hasonlít rá, de végigjátszottam és nem az.Az egyik rész amire emlékszem: föld alatti állomáson vagyok, vmi metróféleségben.Ha sokáig lövöm ez emberek kezét, lábát le lehet lőni.

A másik amire emlékszem hogy egy feldolgozó üzemben vagyok, futószalagon megy a husi és egy gép vagdalja fel.

A harmadik rész pedig,hogy valami mozgó csöveken ugrálok talán láva vagy olvasztott nagyon forró valami fölött.

Hát ennyi lenne.Tudom,hogy ez semmi,de csak ennyi maradt meg.Légyszi segítsetek.

2012. febr. 3. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első alapján a Soldier of fortune-ra gondoltam, de abban nem voltak olyanok, mint a másik két leírásban.
2012. febr. 3. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Néztem róla képeket és biztos ez az, de akkor mi van a másik 2 leírásommal.Másik játék lenne? Köszi a segítséget amúgy.Aki felismerné még a másik leírást,akkor szóljon, köszi.
2012. febr. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!