RGH-s Xbox 360, felismeri egy külső merevlemezt?
Figyelt kérdés
Van egy vadonat új Xbox 360-am és RGH-s, kölcösnkértem havertól az 500 GB-s külső merevlemezét és vmiért nem ismerte fel? Kell csinálnom vmit h felismerje vagy nem is fogja?2012. febr. 1. 12:43
1/2 anonim válasza:
Nem mindegy hogy milyen fájlrendszerre van formázva a vinyó (NTFS/Fat32), de ha átformázod akkor is csak 16 GB-ot fog látni belőle, többet nem.
2/2 marcell206 válasza:
Kedves Kérdező!
Nem teljesen értek egyet az előttem válaszolóval, neki egyébként küldtem egy privát üzenetet is.
Szerintem kéne, hogy érzékelje a rendszer mind az 500 GB-ot. Mi az, hogy csak 16 GB-ot érzékel az 500-ból? Ha ez valóban így lenne, akkor nem gyártanának a cégek 320 GB-os külső merevlemezeket. Itt egy példa:
Ha valóban csak 16 GB-ot érzékel a rendszer, mi az istennek gyártanak 320 GB-os tárolókapacitású külső hdd-ket? Azért, hogy kárba vesszen 304 GB?
Ha valamit én értettem félre, elnézést kérek mindenkitől, remélem nem bántottam meg senkit felháborodásommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!