Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A metin2HUN ban a hackhshield...

Sandor arnold kérdése:

A metin2HUN ban a hackhshield miatt már 1 hacket se lehet használni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
SZAR A METIN !
2012. jan. 31. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
hál'istennek nem lehet semmit használni :) gondolom te sem akartál, csak úgy érdeklődsz. mert ha mégis akartál akkor inkább menj legozni :) de persze tudom, hogy nem akartál
2012. jan. 31. 20:33
 3/5 anonim válasza:

Sajnos lehet..

Ki lehet kerülni azt a vackot, énis megtudom csinálni de nem hckerek.... (csak ha oylan kedvem van ami nincs sokszor 1 szer próbáltam speed sikerült de csak funból:D)

2012. jan. 31. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
nem amugy én nem akarok heckelni ..... csak kiváncsi voltam h mmás kitudja e kapcsolni :S
2012. febr. 1. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Figy ez olyan mint a számok..:DD végtelen. És mivel végtelen így mindig lesz hack program ami működik. Minden programnak van gyenge pontja. Ha valaki ért a programozáshoz az tud csinálni olyan programot ami működik. Mindent fel lehet törni csak érteni kell hozzá. De mire valaki eljut addig hogy feltud törni,megtud hackelni valamit addigra megkomolyodik általában annyira hogy nem fog ezzel másnak kárt okozni.
2012. febr. 18. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!