Mennyiért lehet starcraft 2. őt megvenni leegolcsóban?
Figyelt kérdés
Az a gondom , hogy sajnos se én se a családom nem teheti meg azt hogy 12k-t kiadjak akármelyik játékért , viszont az sc2 kűnagyon jó game. Tudom vannak törtszerverek , de mivel nagyon szar 1megás netünk van , ezért egy életbe telne , mire lojönne. Viszont még egyszer Sirius mondta , (Igen az MC-s Siriusról beszélek) Hogy neki sikerült 4500 Ft-ért megvvennie a tescoba. Még mindíg árulják vagy az csk véletlenül adták akkor ?2012. jan. 29. 18:21
1/7 Advocatus Diaboli válasza:
Az valami csoda lehetett... Tizenakárhányezerért van, (régebben 10 volt egy ideig), de amúgy van iyen "starter edition" ami asszem ingyenes?? és csak tarrannal tolhatod meg pár pályán multiban.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen tudok róla , de terran nekem nem annyira tetszik. Bár több mint a semmi , meg ahogy utána néztem törtszeróknak , találtam alami programot , amivel lehet lanba tolni , ugyh lehet h még egy ideig az lesz. De azért köszi válaszokat.
2012. jan. 29. 19:07
3/7 anonim válasza:
8,5k a legjobb most szerintem:
Bár volt a magyar starcraft 2 honlap fórumán valaki aki sebzett szívvel, de sebtiben megvált volnaa sajátjától 5k-ért. Hátha még megvan az is... :)
4/7 anonim válasza:
De most azért mindenképp tisztázzuk... te online multizni akarsz vele igaz? Mert ha igen akkor ja, tényleg vedd meg használtan, ha csak sztorizni, akkor töltsd le!
5/7 A kérdező kommentje:
multi!
2012. jan. 30. 18:30
6/7 anonim válasza:
Multihoz kell az eredeti. A tört lanos, max 2v2ig megy és nem lehet a frissítéseket sem rátenni és macerás is. Én 10ért vettem a Corában, neten legolcsóbban 12ért láttam.
7/7 anonim válasza:
Ha terrannal is beéred és nem akarsz ladderen játszani akkor ingyen is lehet bneten starteres verzióval nyomulni. Multiban azért elég erős megszorítások vannak: csak 4 mapon játszhatsz Custom játéktípust és csak terrannal. Ezen felül nincs semmi más (pl se időkorlát, se más játékfüggő-gyilkos módszer)
Ha "komoly" fajjal akarsz játszani és nem csak azon a pár sovány mapon mindenféle véletlenszerűen adott különböző erejű játékossal, akkor viszont kell a játék full verzióban. Jelenleg kb ez a kettő ajánlat van 10k alatt: (8500 (Meex) vagy 9900Ft (CD Galaxy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!