Nektek hogy tetszene egy ilyen sztori egy videó játékban? Ha van ötletetek, akkor egészítsétek ki nyugodtan.
Nos,a történet alapja az lenne, hogy 2054-ben kitör egy háború, (szokásos indokok, nyersanyag hiány, egyebek) de még mielőtt az pusztítaná el a világot, valamelyik fél elereszt egy vírust. 1 hónap alatt az emberiség 80%-a kihal.
A sztori 10 évvel a katasztrófa után kezdődne. Az országok városállamokká hullottak szét, melyek egymás közt kereskednek, háborúznak és versengenek. Minden városállamban különböző mértékben maradt meg technológia.
Van ahol csak este égnek az utcán a lámpák, van, ahol a "kormányzati" épületekben még a számítógépek is működnek.
A háború előtt megjelent újítások mint pl a génmanipuláció, nanotechnológi és egyebek már nem reprodukálhatóak, ezért óriási értéket képviselnek. A génmanipulált emberek nagyon vigyáznak vérvonalaikra, ezért külön város államokba vonultak el a többiektől. Speciális ételeik nélkül képességeik limitáltak.
Minden "kishatalom" a hadseregek után megmaradt ellátmányt szedte össze. Van ahol tankok is vannak, van ahol csak géppuskák.
a játékban a dragonagehez hasonlóan origign sztorik lennének, különböző karakterosztályokkal és képességekkel.
Pl a génmanipuláltaknak erősek lennének a képességei, de mit tom én a 2x 3x annyi stamina kéne hogy használd őket, meg ilyenek.
Sztem ennyi is lenne, ha van ötletetek írjátok meg.
Ja és ha lehet írjatok véleményt.
Mivel a főhősnek általában szomorú múltja van. Szerintem tök jó lenne egy háborút az gyermekkora szemszögéből játszani. Mit tudom én kezébe nyomnának egy fegyvert és mondják neki éld túl. Aztán a romokon keresztül kóborolva kell túl élni és lehet választani, hogy segítesz embereknek, vagy kirabolod őket esetleg megölöd őket(na jó ezt biztos kicenzúráznák a nagy szólás szabadságba).
A túlélést minecraft szerűre képzelném egy ideig gyűjtögetsz majd elkell bújni banditák/katonák elől.És mit tudom én 10 "napot" kell így túl élni.
Ez akár lehetne az 1. amolyan tutorial szint vagy a játék közepén egy "flashback".
Ja és ne legyen kiegyensúlyozatlan a jó és rossz választás.Pl a Skyrimbe gonosz külik adják a legjobb fegyvereket.
Esetleg egy Co-op is mehetne bele úgy sokkal élvezetesebb minden egy csomó játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!