Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban be szeretnék...

Minecraftban be szeretnék lépni és ezt irja ki: Can't connect to minecraft. Net ez mi?

Figyelt kérdés
Már regiztem is meg minden de ezt irja :(
2012. jan. 24. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt már hogy nekem is kiírta, próbáld meg később esetleg. Vagy nézd meg hogy a tűzfalad nem blokkolja-e.
2012. jan. 24. 21:38
 2/9 A kérdező kommentje:
És azt hol lehet megnézni hogy nem blokkolja-e?:D
2012. jan. 25. 10:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Most meg már azt is irja hogy User not premium
2012. jan. 25. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem elég ha regisztrálsz, meg kell venni a játékot (20 euró)
2012. jan. 25. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:

uristen:(

de ha 1.00ás minecraftal szeretnék belépni a szeróra akkor pedig azt irja hogy outed client muszály megvenni nem lehet letölteni v valami?

2012. jan. 26. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Vannak tört szerverek, vagy használd a Mineshafter nevű cuccot Minecrafthoz. Én múltkor úgy játszottam. Persze Mineshafter csak Mineshafter-es szerveren jó, viszont úgy még a skinek is működnek.

Az outdated client-re meg annyit mondok, hogy tényleg outdated, már az 1.1 a friss.

[link]

2012. jan. 26. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Melyik idióta hiszi azt hogy meg kell venni meg regisztráció hol élsz te? tölsd le a magyar minecraftot és regizz! [link]
2012. febr. 8. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
vagy vegyél föl skypra venina38 más föl vesz azzonal letiltom
2012. febr. 8. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Attilas2000,

hát esetleg egy kulturált ember, aki képes megtisztelni másik munkáját. Igen, a SOPA meg a PIPA és hasonlok túl messzire mennek, de úgy látszik, hogy ez kell, hogy megállítsuk az ilyen ingyenélőket mint te.

2012. febr. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!