Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft 1. 0. 0 tört Szerver?

Minecraft 1. 0. 0 tört Szerver?

Figyelt kérdés

Sziasztok megint!!

Először is azt szeretném megkérdezni hogy haverom adott egy oldalt ahol le töltöttem a minecraft 1.0.0-át és felkellet rakni. Elindítom akkor jó, csak hogy amikor a nevet kell beírni alatta van olyan hogy PASSWORD,, oda nem tudom mit kell beírni de persze lehhet OFFLINE módba menni

de ha most lenne egy szerver attól még tudnák a szerverre csatlakozni attól hogy OFFLINE módba játszok??

És ehhez kapcsolódóan valaki tudna adni egy jó Minecraft szervert? Lehhetőleg szintén ilyet:

NO HAMACHI ( Nem baj ha van )

NO WHITELIST ( Na ez nagyon nem kellene )

TÖRT SZERVER

SURVIVOR/SURVIVAL

Kedves 14-15 + Adminok

Rendezett város.

Előre is köszönöm!

2012. jan. 22. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, tudsz multizni ha offline modban vagy (hamachi, tungle..).

Többi kérdést passzolom

2012. jan. 22. 15:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm szépen.
2012. jan. 22. 17:33
 3/6 robex92 válasza:
ha érdekel nekem van egy tört széróm csak hamachis! ja igen és van lista is de azt meg oldható mivel bár kit fel veszek ha nem csal! ha érdekel írj!
2012. jan. 23. 15:27
 4/6 loránt01 válasza:
nekem kéne egy szero ip meg tudod adni
2012. jan. 24. 16:35
 5/6 anonim válasza:

Szia,

Nekem van egy 1.1 survival, tört, non-stop, magyar szerverem ami még csak pár napos. Nem hamachi-s. (Nincs white-list.)

IP cím: gold.minecrafted.net:25576

2012. febr. 8. 17:20
 6/6 anonim válasza:

Szia újra,

Mostantól a szerver whitelist-es, de nálunk nem szükséges fórumokra regisztrálnod, újra megadod az adataid, stb. Sőt, nálunk akár 1 perc alatt is whitelist-re kerülhetsz!

Weboldal: [link]

Whitelist jelentkezés: [link] whitelist/

2012. febr. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!