Sims 3-ban hogyan lehet vadlovakkal találkozni?
Én azt csináltam hogy vártam , és ha megláttam az egyszarvút ezt a kódot írtam be a titkos chat ablakba amit a
Ctr+Shift+C lenyomásával tudsz előhozni ez a kód :
testingchetsenabled true és enter. utána shift + és rákattintasz az egyszarvúra és kihozza hogy hozzácsatolása családhoz. Nekem így van 2 felnőtt egyszarvúm és most született egy kiscsikóm (: (egyszarvú)
Vadlovakkal bárhol találkozhatsz, de a leggyakrabban a 2 tó egyikénél. Egyszarvúak pedig csak este jelennek meg, 10-11 óra körül, a tavaknál. Ha ebben az időpontban a térképnézetre mész, akkor a tavak fölött fényeket láthatsz, az jelenti, hogy ott van egyszarvú. Fontos, hogy csak akkor jelenik meg ott, ha vadló is van a közelben! Tudomásom szerint 3 naponta jelenik meg egyszarvú valahol.
Na az összebarátkozás már valamivel nehezebb. Ha örökbe akarod fogadni, akkor előbb kiírja, hogy barátkozz össze mindenkivel. Ehhez vadállatokkal is kell barátkoznod, de egy gyorsabb módja: beírod a "testingcheatsenabled true" kódot, jobb klikk az egyszarvúra, és ott hozzáadod a családodhoz :) Remélem, tudtam segíteni, hisz én 1 órával ezelőtt fogadtam be kettőt. :) Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!