Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki írjon aki ért a nintend...

Valaki írjon aki ért a nintendo 64-es hez mert valami nem jó rajta?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy nem csinál semmit :S bedugom a tévére mindent megcsinálok játék bele stb és mikor bekapcsolom csak világít hogy megy de nem mutat semmit a tv-n mitől lehet ez? ha esetleg volt már oyan akinek hasonlót csinált akk pl írja le hogy meglehet e csinálni?

2012. jan. 21. 15:30
 1/2 anonim válasza:
Szia! Mindegyik kazettánál ezt csinálja vagy csak 1-nél? Ha mindegyikkel ezt csinálja akkor szerintem szedd szét a gépedet és tisztítsd meg a kazetta SLOT-ot, ha teljesen szétszedted akkor kitudod venni ezt a részét és ilyen tiszta alkohollat tisztítsd meg az érintkezőket. Vagy ha csak egyik kazettánál csinálja akkor a kazettának az érintkezőit tisztítsd meg ablaktisztítóval, vagy tiszta alkohollal. Remélem tudtam segíteni!
2012. febr. 12. 19:50
 2/2 anonim válasza:
Nem tudsz valahol olcsó játékokat? nekem is van csak nem tudtam sehol kazettát venni hozzá.
2012. júl. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!