Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mafia 2 magyar szinkronnal?

Mafia 2 magyar szinkronnal?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy lesz/vagy van neki Magyar szinkrona. Tényleg van ilyen ? És ha van akkor hol lehet letölteni ?
2012. jan. 20. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
nincs és valószínűleg nem is lesz... minek? van hozzá magyarosítás és az angol hangok sokkal jobbak általában...
2012. jan. 23. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
A mafia 2-t bűn lenne szinkronizálni, annyira el van találva minden szereplő hangja benne, hogy azt visszaadni nem nagyon lehetne anélkül, hogy poénossá ne váljon az egész. Mert nyilván nem profi szinkronstúdió végezné a munkát.
2012. jan. 24. 00:01
 3/3 anonim válasza:
Tudom régi kérdés de azért válaszolok. Én azt olvastam a szinkron-ról, hogy Csányi Sándor és pár színész ismerőse szinkronizálná le a játékot mivel fent említett nagyon szerette az első részt és a második annyira megfogta, hogy el akarta készíteni magyarul. Ez elég régi hír talán tavaly olvastam de valószínű a terv befulladt, aztán miért az kérdés marad. Véleményem szerint nem tudnak mit kezdeni a hang fájlokkal de lehet anyagi háttere is ki tudja. Mindenesetre én kíváncsi lettem volna rá és lehet nem is lett volna rossz.
2012. dec. 28. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!