Xbox360. Tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Egy barátom árulja az xbox360 -át, és mivel erre nem kell évi 100 000 költeni, gondoltam megveszem. Elkértem tőle kipróbálni. Még 2011 nyarán vette, és ki is lett flashelve. Hogy hanyas verzió azt nem tudja. Megpróbáltam kiírni az assasin's creed revelation -t, tudom hogy az "XGD3" -as, és nem biztos hogy lefogja játszani, de próba szerencse. Sajnos csak maxell dvd -t tudtam szerezni, verbatim nem volt. Google -ba kerestem hogyan is kell ezt a játékot kiírni, megtaláltam hogy imgburn -al és a setting/wirte résznél a a "Calcute Optimal" -t kell választani, majd kiválasztani a kicsomagolt .iso és .dvd fájlt közöl a .dvd majd kiírni. Nekem 63% azt a hibát írta ki, mint az útmutatón 97%. Baraktam az xbox360 -ba és azt írta ki: "This game requires an update, but the updates could not be found." Nem nagyon tudok angolul, de mintha a frissítéssel lenne baja. A dash verziója: 2.0.8955.0. A játék most a régi flash, régi dash vagy a 63% -nál megállt dvd miatt írja ezt ki.2012. jan. 14. 16:58
1/2 anonim válasza:
Én azt mondom menj be egy konzol boltba és iratsd meg 500Ft-ért. Sokkal könnyebb ;)
2/2 anonim válasza:
itt a hiba a dashboard-d elavultságával van a gond! Frissíts live-ról! Vagy pendriveról, bár sztem ez a dash még nem támogatja a pendrive-t, ha így van akkor írd ki egy lemezre a Dirt3-at mert abban van egy újabb dash amit autómatikusan telepít ha elindítod és az már biztosan támogatja a pendrive-os adat átvitelt. Ha megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy rátedd a 2.0.13599-es dasht mert minimum ez kell az assissins creed revalitionhoz. Bár mivel ennyire régi a dash rajt ezért nemhiszem hogy olyan flash van rajt ami vinné az xgd3-as game-eket. Sztem flasheld 2.0-ára (nem kell 3.0 csak akkor ha live-on is akarsz játszani, vagy ha live ról firissíted most a legújabb a dash-ra a géped)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!