Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hu! . Ez nagyon durva üzi lent? .

Hu! . Ez nagyon durva üzi lent? .

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 19:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elég vol a válaszotok ha nem is volt értemlme . szóval ezt az első és a második válaszolónak nem sztól : FOGD BE A POFÁDAT !!!!!!!!!! .
2012. jan. 13. 23:01
 12/18 anonim ***** válasza:
KÖCSÖG!!!
2012. jan. 13. 23:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Most legyünk objektívek. Nyilván még csak egy 10-11 éves (+- egy két nap) emberkezdemény vagy aki felfedezte, hogy már nem úgy csillog a pici pónik szőre mint annak idején, és szerettél volna valami ütősebbet kipróbálni, hogy rátalálj a játékok 90%-ában előforduló agresszióra, ami minden esetben megtörténik mindenkivel aki egyszer átesett már a kockakeresztségen. Hidd el hogy ami téged sokkol az egy 5 évest is sokkolna, de egy 13 éven felülit már kevésbé. Látszik a fogalmazási stílusodon, meg azon, hogy gyakorlatilag egy percet se vesztegetsz a helyesírásra való törekvésre, az hogy még nem igazán alakult ki az értékrended. Majd később mikor már nem nem piszkítasz magad alá mindenféle negyedrangú hatáskeltő elemtől, kicsit jobban válaszd meg a témát amit ki akarsz írni, mert mi nem ma láttuk életünk első 12 éven felül ajánlott sztoriját. Nőljön be a fejed lágya, azt akkó jóvan, ettől még nem kell hogy tényleg kreténnek hidd magad, vagy felvegyél mnden sértést
2012. jan. 14. 23:41
 14/18 anonim ***** válasza:
hú egyáltalán nem durva hú és vannak ettől nehezebb játékok is.
2012. jan. 16. 17:55
 15/18 Lorokus válasza:
Ez most ijesztős?
2012. jan. 20. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Hallod csávókám! küldj már nekem is abból a cuccból amit szívsz! :DDD
2012. jan. 20. 19:15
 17/18 anonim válasza:

hú há hú há!!!!!!!!

Gratulálok.

2012. febr. 1. 00:50
 18/18 anonim ***** válasza:
de csíra vagy öregem. ettől igy megijedni. nekem az amnesia se volt valami ijesztő, itt ott beleborzongtam, de nem ojan félelmetes. de te szrntem annyitó is padlót fognál az tuti.xD
2013. nov. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!