Az Assassins Creed 1-et honnan töltsem le? Torrent is jólesz google-ban ne mtakláltam jókat nem meghívós oldalakat pls
Figyelt kérdés
Olyanba kéne, ahol a videókat lelehet kattintgatni, mert nem bírom ki azokat a 15 perces bejátszásokat. Tehát valami javított verzió. köszi2012. jan. 11. 15:14
1/4 anonim válasza:
olyat nem találsz, ez így van megkell szokni.
2/4 A kérdező kommentje:
nekem multkor mondták meg olvastam is róla hogy van rá valami bigyó amitől lelehet nyomni... ha mégsincs akkor ez nagyon negatív dolog számomra. nem értem hogy lehet így megcsinálni egy játékot.. mert amúgy jó lenne csak elveszi a kedvet... minden esetre köszi..
2012. jan. 11. 16:35
3/4 anonim válasza:
Tudtomal csak akkor tudod kinyomnia bejátszást ha az adott részt kivitted és ujra játszod.
4/4 A kérdező kommentje:
áá.. köszönöm. Bár ez sem egy túl jó ötlet játék készítés szempontjából. szerintem. én nem így csináltam volna
2012. jan. 13. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!