Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimban hogy tudom vissza...

Skyrimban hogy tudom vissza szerezni a cuccom a party-s quest után ha már kijöttem?

Figyelt kérdés
volt valami láda de az üres volt aztán haladtam és már teljesen kijöttem ép hogy csak egy elf armor van rajtam, ráadásul az elf követségre se tudok betörni mert nincs zárnyitóm.

2012. jan. 11. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Leölsz valakitv és nála lesz a kulcs

amikor soltitydeban a party s kocsmárosal beszélsz átadod azt amit bevisz partirá neked ládában ami konyhában van

ot felveszed és lezuzol mindent megszerzed ami kel és kész

ámit ńem adtál át nek hanem a nönek a szekérnél

azokat a fogadóban talalod aban ahol rejtet ajtó van a szekrénybe és ot letudsz meni pincébe de a küldi is oda visz ha kész vágy ot felveszed és meg is van minden cucod

2012. jan. 12. 00:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nekem és másfél órát elsz@rtam ezzel.a bárban le kell adni a csávónak:)
2012. jan. 12. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:
igen csak nem bíztam meg benne XD de szerencsére volt egy party előtti mentesem. kivettem egy szobát és bedobtam mindent a szekrénybe :D ott voltak utána
2012. jan. 13. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nkem kicsit több ideig tartott.:D.psmon évekig tölt a save vagy load..
2012. jan. 14. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
nem jól csinálrtad, amikor soltiuda-ban beszél azzal az emberrel egy asztalnál, akkor a beszélgetés után kijön egy ablak a te cuccaidról meg az övéről- és itt neked mindent oda kell adnod neki- ha végaztél m,ehetsz tovább a partira és ha eljutsz a ládáig akkor benne lesznek a te cuccaid és onnan felveheted őket
2012. febr. 19. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!