Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért tölt ilyen lassan torrent?

Miért tölt ilyen lassan torrent?

Figyelt kérdés

Töltöm bf3-mat hogy megtudjam h megy-e a gépemen , mert ha megy akkor megveszem.már 91 %on van , és eddig normálisan töltött , de most elkedett 30-40 kb-tal tölteni. mi a baj?

van olyan hogy 200kb-tal tölt fel , és 1-2 kb-val le. miért tölt fel gyorsabban min le? mi a baja?

2012. jan. 10. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs seed
2012. jan. 10. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Van seeder? Mert ha nincs, és csak partial seeder van, vagy nagyobb százalékkal rendelkező leecher, ő tud adni néhány szeletet. A feltöltés azért nagy, mert az új belépők akkor kezdenek el tölteni, így te át tudod nekik adni azt, ami már megvan.

Sok dolgot nem tudsz csinálni, meg kell várni amíg jön egy feltöltő, vagy ha van, akkor kivárni amíg hozzád is eljut egy új szelet.

2012. jan. 10. 17:53
 3/9 A kérdező kommentje:
30an seedelik és 6an peereli
2012. jan. 10. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:
izé XD 6an leecherik
2012. jan. 10. 17:56
 5/9 A kérdező kommentje:

XD nem tok írni !!

szal 30-an seedelik , és 6-an leechelik

2012. jan. 10. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:

áh most kicsesztem torrentel XD

bekorlátoltam feltöltést 10 kb-ra :) :D:D:D:D

2012. jan. 10. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem töltesz fel másnak, neked sem töltenek, ezért ha korlátozod a feltöltést, akkor a letöltés sem fog megugrani.

Ne csinálj semmit, várd meg amíg kapcsolódnak rád, vagy pedig mástól megkapod az új darabokat. Semmilyen pluszbeállítás nem kell ahhoz, hogy gyorsabb legyen a letöltés, és nincs is olyan beállítás amitől az lenne.

Hangulatjelek nélkül is meg lehet érteni, hogy mit akarsz amúgy.

2012. jan. 10. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy miért nem nézed meg a rendszerkövetelményeket?
2012. jan. 10. 18:19
 9/9 A kérdező kommentje:
megnéztem , és sztem minimumon elmenne , de nem vok benne bisztos. bizonytalanér meg nem dobok ki 10k-t az ablakon!
2012. jan. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!