Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD Moder Warfare 3-al hogyan...

CoD Moder Warfare 3-al hogyan multizhatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Leszögezem rögtön az elején, hogy meg veszem a játékot amennyiben tetszik (!), de muszáj kiprobálnom, mielőtt vásárlásra szánom magam, mivel már fürdöttem be, hogy nem próbáltam ki, hanem egyből megvettem (GTA 4).

Szóval most töltöm le éppen, egy reloaded verziót, de sejtem, hogy lesz vele gubanc. Ha nem is a single részével de a multijával igen. Mit kell letölteni hozzá, hogy tudjak majd multizni? Vagy mire figyeljek majd oda?

2012. jan. 8. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Multit nem fogod tudni kipróbálni csak a Singleplayert meg a spec opsot. Nincs tört multi hozzá és nagy valószínűséggel nem is lesz.
2012. jan. 8. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg így van, csak eredetivel működik a multiplayer.
2012. jan. 8. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ..... Ha megvan a MW2 vagy a Black Ops akkor ne vedd meg mert annyit nem ér mert kb ugyanaz mind1ik multi... Ja és törtel nem lehet multizni
2012. jan. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!