Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem jók a sims kiegészitőim....

Nem jók a sims kiegészitőim. Mi lehet a hiba? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Ha letöltöm pl: a sims2 alapjátékának az egyik kiegészitőjét és ha mellé még akarok egy másik kiegészitőt felrakni akkor a kettőt nem engedi játszani csak ha az egyiket letörlöm. Nem tudom mért van ez már sokszor próbáltam megoldani de sikertelen volt. Nagyon fontos lenne hogy, hogy tudnám ezt megoldani. Ha valaki tudja léci irjon. Előre is Köszi! :)
2012. jan. 7. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értelek.

Ha kettőt raksz fel akkor mindkettő benne lesz a játékban, ha mindet felrakod akkor mind benne lesz. Mindig azt kell crackelni és azzal kell indítani a játékot amelyik kiegészítő utoljára megjelent.

Vagy te azt akarod hogy csak 1 kiegészítőd legyen? ...vagy nem értem. De akkor csak egyet tegyél fel. Külön nem lehet elindítani őket ha többet raksz fel.

2012. jan. 8. 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha felrakok egy kiegészotőt és utána még rakok hozzá egyet akkor nem megy a kettő egyszerre én meg azt akarom hogy ha többet is felrakok akkor mind menjen. ÉS hogy azt hogy kell megcsinálni?
2012. jan. 10. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
crackelni kell.
2012. jan. 10. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy csak a sims 3-nál van az h egyszerre több kiegészítő is futhat o.o
2012. nov. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!