Nektek is lassú mostanában a The West?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, mintha túlterhelt lenne az oldal az utóbbi időben.. Persze lehet, hogy csak nálam van valami probléma..2012. jan. 7. 17:08
1/3 anonim válasza:
Melyik világon vagy? Mert én a v1-en nem érzem lehet, hogy coloradón túl van mert ott 25 676 játékos játszik..
Régen még mikor buffaló nyílt akkor félpercenként kidobott és lassú volt.. párnapig.. De én mamár csak v1-en vagyok és ott tökéletes..
Vagy, ha mondjuk töltesz le valamit (pl:torrent) akkor is lehet, persze ezt tudod gondolom ;)
További szép napot!
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából V7-en és V8-on vagyok :D De szerintem az volt a probléma, hogy közben egy másik böngészős játék is meg volt nyitva, ami a többi oldalt is eléggé lehúzza :S :D
Azért köszi!
2012. jan. 7. 18:31
3/3 anonim válasza:
Igen-Igen nekem is voltak e féle problémáim, de már csak egyszerre egyben vagyok benn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!