Milyen gép kell egy minecraft szerver futtatásához?
Figyelt kérdés
Úgy értem milyen Procija legyen, RAM, stb.?
6-7 főnek kéne.
2012. jan. 4. 22:38
1/8 Randy Orton válasza:
Core i7-2700K
8x4 GB Corsair Dominator GT DDR3-2000 MHz
3/8 A kérdező kommentje:
igen... :D
most valami rendes válasz?
2012. jan. 4. 22:46
4/8 anonim válasza:
6-7 főre nem kell nagyon erős gép. Perifériákat pontosan nem tudom megadni, de szerintem egy házi szerver is bőven elég.
5/8 anonim válasza:
Nem kell hozzá erős gép egy Pentium 4 is elfuttatná de szerintem kell hozzá 1-2 GB RAM
6/8 anonim válasza:
Én nekem egy Intel Pentium D 925-ös CPU-m van a gépben, nem mai darab, 2GB RAM, Windows 7, ezen csináltam szervert, 4-en voltunk + ment a Minecraft is ugyan ezen gépen egy időben, és még így is jó volt, néha kisebb akadások, de teljesen játszható volt. Persze, ha nem megy nálam a szerver mellett a Minecraft, akkor valószínűleg nincs ilyen gond.
Videokártyám egy ATI HD 2600 XT, de a szerver szempontjából ez nem lényeges.
7/8 anonim válasza:
#6 vagyok, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy szerintem Linux még jobb is lenne szervernek RAM használat szempontjából, Minecraft szerver természetesen megy rajta csak legyen JAVA a linuxos gépen. Mondjuk nem próbáltam, csak feltevés, én 32 bites Win 7-en próbáltam ki.
8/8 anonim válasza:
6-os nekem is UGGGGGGGYAN ILYEN GÉPEM VAN :D
mármint 2 is van, de a gyengébbik ugyan ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!