Milyen a fegyverkonzol ps3-ra?
Figyelt kérdés
Aki próbálta már , ps3 on a fegyver konzolt , milyen tapasztalatai voltak ?2012. jan. 4. 19:01
1/5 anonim válasza:
Milyen fegyverkonzolról beszélsz?
Move-ról? Plusz ahhoz Sharpshooter?
Ha igen, akkor miért olyan nehéz megjegyezni a nevét?
Még ha valami 40+ éves falusi öreg néni lennél, akkor oké, de így, hogy ps3-mat ismered, és neten is meg tudsz nyitni a honlapot ez nem normális.
Amúgy jó, csak kevés hozzá a játék (pl. ami engem érdekel Killzone 3, ha téged több is, akkor érdemes megvenni)
2/5 anonim válasza:
A konzol maga a ps3... Controller, irányító, kiegészítő, lehet nevezni sok mindennek, csak ne konzolnak már. Egyébként fasza.
3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok , hülyeséget írtam , nem néztem utána , hogy milyen játékok vannak rá , csak felvetődött a kérdés , hogy mennyire érné megvenni ... de a lényeg hogy értették a kérdést :D nem vagyok túl nagy ps3-as . Örülök ha elég kerülök pár órára havonta ...
2012. jan. 4. 23:04
4/5 anonim válasza:
Akkor ne vedd meg.
Magával a hardverrel semmi baj, érzékeny, pontos (úgyértem nagyon pontos, nem csak Wii-szerűen pontos), azt tudja amire kitalálták.
Tehát már csak a játékfelhozatal lehet akadály.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi , természetesen nemcsak nekem kell :D . Attól ,hogy én nem tudok vele játszani a család többi tagja igen :D .
2012. jan. 6. 10:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!