Kijött PC re a 50 Cent - Bulletproof, vagy a Blood on the Sand?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 19:58
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
köszi ezek szerint nem :S én is átnéztem a wikit de nem mindig hiszek neki és reménykedtem hátha... :S
2012. jan. 3. 02:04
3/5 anonim válasza:
A wiki-t ezrek szerkesztik, és ellenőrzik egymást, ezen felül minden állítást egy forrással bizonyítani kell, és csak akkor kerül ki a cikk, ha ez meg van erősítve.
Nem szentírás ami ott van, de egy ilyen témában még meghamisítani sincs értelme az információknak, és általános információszerzésre az oldal hasznos.
4/5 A kérdező kommentje:
jaa... am tudom nem illik ide de pl. régebben füveztem és elég sok baromságot írnak a fűről ott pedig az egy egészséges dolog.. ez csak egy példa :D csak akkor zavarodtam össze mikor láttam h games for windows logo van az egyik ilyen játék borítóján de ezek szerint mixelt kép.. éljen :S
2012. jan. 5. 00:09
5/5 anonim válasza:
sajna bizony nem jött ki pedig jó lett volna :(! viszont ha elég erős géped van akkor tudsz játszani a bulletproffal ps2 ill. psp emulátorral(utóbbi nem biztos h van de nézz utána,de ps2 emulátor az biztos van csak erős gép kell hozzá)a blood on sanddel még egyenlőre nem tudsz mert nincs se x360 se ps3 emulátor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!