Orbit-titkosnév kérdése:
Szerintetek érdemes letölteni a Minecraftot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak sok helyen látom, és néztem videón is és tetszik, de érdemes letölteni/játszani vele?2012. jan. 1. 08:56
1/8 anonim válasza:
Ha szereted kiélni a kreativitásodat, és/vagy bányákat akarsz építeni, akkor mindenképpen.
Ha viszont a rendkívül akciódús FPS a zsánered, akkor hanyagold, mert nem fog tetszeni :)
2/8 anonim válasza:
Érdemes, nekem nagyon teszik, már több mint egy éve játszok, majdnem minden nap, de hetente biztos, és még mindig nem tudom megunni, főleg ha modolgatom.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hogy hogy játszod azóta? Ott feladatok vannak, nem?
2012. jan. 2. 15:49
4/8 anonim válasza:
Nem, nincsenek feladatok.
Az a feladat, amit te kitűzöl magad elé :)
5/8 A kérdező kommentje:
Csak YOUTUBÉN láttam, hogy 10 gyémántot kell összegyűjteni meg ilyesmi! Akkor az mi lehetet?
2012. jan. 2. 18:10
6/8 anonim válasza:
Az a survival island, az egy "játékmód".
7/8 A kérdező kommentje:
Ja, értem, köszönöm!
2012. jan. 3. 06:36
8/8 anonim válasza:
Hát én ilyen FPS függő vok,de attól tetszik,mert a haverokkal nagyon jól el lehet szórakozni,ezért csináltam 1 szerót+haver is :D
az én szerómon a kaland mapok+hülyülés,az övén pedig ilyen huncraft féle,csináld magad dolog :D
Ha megtetszene,nézd meg a szerverbemutatót youtube csatornámon(kokusz1996),az adatok pedig a leírásban vannak(2 videóm az)!
És hogy válaszoljak a kérdésedre is:SIMÁN MEGÉRI!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!