Nem merek Minecraft-ban Easy-n vagy nagyobbon játszani, félek a szörnyektől. Mitől lehet ez? Mi a megoldás?
Előző vagyok.
Ha ásol, meg fogod hallani hogy a pók szipog, a csontváz kattog, a zombi nyög. Ha szépen minden kifáklyázol, nem érhet meglepetés. Mondjuk ha hátbaver egy zombi, én is megrántom az egeret, de nem tudnak megölni mert gyengék.Szerintem vigyél sok fáklyát, és pakolgasd ki őket, hogy ne legyen sötét.
Ne félj már, a Minecraft gyakorlatilag LEGO lenne a mobok nélkül.
Attól félsz, hogy ijesztőek? Nem, nem azok, nem Samara Morgan fog rádmosolyogni a sziklák mögül. Primitív felépítésű, textúrájú mindegyik.
Attól félsz, hogy megtámadnak és minden cuccod elveszik?
Ládák használatával ez megelőzhető, mert abban minden megmarad, ha meghalnál. Ehhez kapcsolódóan az is hasznos, ha az értékes tárgyakat otthon hagyod, és csak a legszükségesebbeket viszed magaddal egy-egy kószálásra. Ezen kívül, ha felfedzni mész, táblákkal, fáklyákkal jelezd, hogy merre csámborogtál. Így, ha véletlenül mégis meghalnál, a cuccaid a halálod helyén maradnak. A jelzéseket követve újraéledés után visszakapod az összeset.
Attól félsz, hogy legyőznek?
Nem érhet meglepetés, ha mindenhova fáklyát raksz, hogy láss. Ezen kívül a házadat kerítsd körbe kerítéssel, és craftolj hógólemet meg vasgólemet. Ezek, ha ellenséges mobot vesznek észre, megölik neked. (A hóember megdobálja hógolyókkal, a vasgólem pedig megüti, ha elég közel van.) Szelídíts kutyát csonttal, párducot nyers hallal! A kutya a te személyes testőröd, mert ha beleütsz valamibe, megöli neked. A párduc megszelídítése nem egyszerű, de megéri: elriasztják a creepereket.
Attól félsz, hogy váratlanul megtámadnak?
Ha íjat és nyilat craftolsz, távolból is meg tudod sebezni őket.
(Ha nem tudod, hogy kell craftolni egyes tárgyakat: www.hu.mindecraftwiki.net --> itt mindent megtalálsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!