Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem merek Minecraft-ban...

Nem merek Minecraft-ban Easy-n vagy nagyobbon játszani, félek a szörnyektől. Mitől lehet ez? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszi
2011. dec. 31. 19:51
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nos, próbáld ki, nem kell félni. Ha van házad, ajtóval, lyuk nélkül, akkor nem tudnak megtámadni a szörnyek. Fontos, hogy az ajtót kívülről tedd be, így a csontvázak nem tudnak belőni.Veszélyes csak a Creeper lehet, mert felrobbantja a házad, de ha kőböl van, nem okoz nagy sérülést benne. Éjszaka aludj, reggelre már a szörnyek elkezdenek égni, és nem kell tőlük félned. Legyen nálad mindig egy kard, ha valami rád támad meg tudod ölni.
2011. dec. 31. 20:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen a felszínen még van valami bátorságom de ha barlangászni kell már nagyon nem megy.
2011. dec. 31. 20:48
 3/12 anonim válasza:

Előző vagyok.

Ha ásol, meg fogod hallani hogy a pók szipog, a csontváz kattog, a zombi nyög. Ha szépen minden kifáklyázol, nem érhet meglepetés. Mondjuk ha hátbaver egy zombi, én is megrántom az egeret, de nem tudnak megölni mert gyengék.Szerintem vigyél sok fáklyát, és pakolgasd ki őket, hogy ne legyen sötét.

2011. dec. 31. 21:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Rendben van köszönöm! :D
2011. dec. 31. 21:21
 5/12 anonim válasza:
Én mindig full vértezetbe megyek mindenhova min. vas vért mert ha hont elöted robbana fel 1 creeper akk is csak kb 1-2 szív meg le
2012. jan. 1. 01:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Olvastam pár napja 1 olyat, hogyha dungeon-t keresel vagy lemész a föld alá akkor peacefull-on játsszál és akkor nem ér meglepetés (Tapasztalatból is tudom mondani: 1 creeper megölelt hátulról ^^)
2012. jan. 1. 22:00
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt pelenka.
2012. jan. 2. 01:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is félek a szörnyektől, de úgy a kihívás ha vannak, sőt valamelyik modom eltüntette az összes hangot a játékból, szóval nem is hallom őket...
2012. jan. 2. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne félj már, a Minecraft gyakorlatilag LEGO lenne a mobok nélkül.

Attól félsz, hogy ijesztőek? Nem, nem azok, nem Samara Morgan fog rádmosolyogni a sziklák mögül. Primitív felépítésű, textúrájú mindegyik.

Attól félsz, hogy megtámadnak és minden cuccod elveszik?

Ládák használatával ez megelőzhető, mert abban minden megmarad, ha meghalnál. Ehhez kapcsolódóan az is hasznos, ha az értékes tárgyakat otthon hagyod, és csak a legszükségesebbeket viszed magaddal egy-egy kószálásra. Ezen kívül, ha felfedzni mész, táblákkal, fáklyákkal jelezd, hogy merre csámborogtál. Így, ha véletlenül mégis meghalnál, a cuccaid a halálod helyén maradnak. A jelzéseket követve újraéledés után visszakapod az összeset.

Attól félsz, hogy legyőznek?

Nem érhet meglepetés, ha mindenhova fáklyát raksz, hogy láss. Ezen kívül a házadat kerítsd körbe kerítéssel, és craftolj hógólemet meg vasgólemet. Ezek, ha ellenséges mobot vesznek észre, megölik neked. (A hóember megdobálja hógolyókkal, a vasgólem pedig megüti, ha elég közel van.) Szelídíts kutyát csonttal, párducot nyers hallal! A kutya a te személyes testőröd, mert ha beleütsz valamibe, megöli neked. A párduc megszelídítése nem egyszerű, de megéri: elriasztják a creepereket.

Attól félsz, hogy váratlanul megtámadnak?

Ha íjat és nyilat craftolsz, távolból is meg tudod sebezni őket.

(Ha nem tudod, hogy kell craftolni egyes tárgyakat: www.hu.mindecraftwiki.net --> itt mindent megtalálsz.)

2012. ápr. 22. 10:17
 10/12 anonim válasza:
Szia!! SZERENCSÉRE AKKOR NEM ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI FÉL A SZÖRNYEKTŐL!!! :D én sem merek könnyebben vagy nagyobban játszani de most nehézre vettem és építettem egy házat amiben van: földszint, és kettő emelet!! teljes biztonság, nincs lyuk, van ajtó. legfelső emeleten csak kerítés van és nézem ahogy kínlódva próbálkoznak bejutni!! /de nem sikerül nekik persze.../ :D De még így is félek egy kicsit ezért megint békésre vetten és reggelre vagy ha így adódik alszok egyet /a játékban/ :/ sajnos én se vagyok túl merész... :/ :(
2014. febr. 19. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!