Meik job játék Metin2Mester vagy Gates of Andaron?
Kedves felnőtt érett wowos válaszolo a wow éppen annyira a felnőttek játéka mint a goa, mind2 nagyon jó játék de kezdőknek ink a wow, nem igényel annyi idő és pénzt.
Nem tudom am mi bajod van a fiatalokkal én ismerek wowost aki 14 mégis van vagy 5 85öse és az egyik legprofibb akkor mit dumálsz te?
Lejjebb kéne adni az arcodból azt se tudod mien a goa csak itt jár a szád a 10 évesekkel, akik egy szót nem árrottak neked de te biztos hihetetlenül intelligens lehetsz h vkit a kora alapján itélsz meg
Van 5 85öse ?:D
Gratulálok neki , játszottam nemeggy fiatalabb játékossal és az IQ szint ott kezdődik hogy a fél guilde röhög rajta mert a megölik bg-n és elkezd ordibálni.
Persze ez más játékokba is ígyvan , de nyugodtan keress rá youtuben , nem egy félvétel van idióta 13évesekről :)
Teszem azt a magyar csé generáció : http://www.youtube.com/watch?v=-bkLzFCvbFc&feature=related
UI: akinek nem inge ne vegye magára..
Nah jó aki éret és felnőtt nem veszekszik ezen a kurv@ kérdésen ez szerintem már rohadtul nem aktuális,!!!
JA igen és nem vagyok kis szaros!!! nem tuggyátok ti kivel beszéltek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!